Starta din prenumeration för att kunna spara dina övningar. Prenumerationen varar i ett år och kostar 99 kr inkl. moms.

A. Välj betalningssätt:
1. Swish Nr: 123 613 82 34
2. Bankgiro Nr: 543-6258

B. När du betalar 99 kr - skriv i meddelandefältet: 
1. Ditt användarnamn till Språkspindeln Online
2. Din mailadress

C. När betalningen har kommit in, startar din prenumeration.
Du får också ett bekräftelsemail med bifogat kvitto.
Swish är det det snabbaste betalningssättet. Bankgiro tar ett par dagar. Om du betalar med Swish bör du vara igång senast inom 24 timmar.

Om du har frågor kring Språkspindeln Online, så kan du maila till: 
spindel@lindenslaromedel.se


För att slippa skriva in alla siffror när du swishar, kan du skanna  den här QR-koden istället.  QR-kod-läsare finns i Swish-appen.

Tillgänglig på Digital Pedagogik

Om din arbetsplats är kund hos Mediapoolen, så kommer du åt prenumerationen utan kostnad på Mediapoolens Digital Pedagogik.  Srpråkspindeln hittar du under rubriken "Träna språk".

GDPR

Från och med 25 maj 2018 gäller en ny dataskyddsförordning för länder inom EU: GDPR. Det innebär att företag måste informera sina kunder om vilka personuppgifter som behandlas. När det gäller användning och prenumeration av Språkspindeln, så hanterar Lindéns Läromedel och Litteratur endast de personuppgifter som är nödvändiga för att man som kund ska kunna använda programmet. Har man inte prenumeration, så behandlas bara det användarnamn,  som kunden själv har bestämt. Om man har en prenumeration, så behandlas mailadress och de uppgifter som krävs för betalningen av prenumerationen.